18 Mayıs 2015 Pazartesi

Buypasa.com un Global Avantajları ve Özellikleri



Buypasa’nın özelliklerinden en önemlisi, konsept ve proje olarak  “ Dünya‘ da bir ilk olması “  ve   “ilk Multi Marketplace “  (Çoklu pazaryeri) olmasıdır. Buypasa, Türkiye’nin bilişim sektöründe hem küresel marka hem de Türkiye’nin iç pazarını yurtdışına açma hedefleri doğrultusunda ilerlemektedir. İnternet kullanıcılarına, E-ticareti yaygınlaştırması ve alışverişi hızlı bir şekilde kolaylaştırması Buypasa projesi ile sağlanmaktadır. Buypasa, Alıcıya ve Satıcıya güvenli ve bağımsız, güçlü bir E-ticaret Platformu içinde huzurlu bir Alışveriş ortamı sunmaktadır ve Müşterilerini, Ziyaretçilerini, Üyelerini Buypasa ‘nın ailesinden görmektedir. Buypasa çoklu pazaryeri olarak özel reklam imkanları, çözümleri ve algoritmaları sunmaktadır ve Buypasa’nın, gelişen ve büyüyen küresel networkü, Türkiye‘nin iç pazarına ve ekonomisine ihracat açısından destekte bulunma talebi ve düşüncesi ile küresel E-Ticaret ve İnternet yol haritasında ilerlemektedir.

Küresel çalışma şeklinin, Buypasa’ya getirdiği özellikleri ve faydaları; hızlı büyüme, risk düşürme ve güçlü küresel bir tanıtımdır. Dünya çapında bir ekip sayesinde, Buypasa‘nın küreselleşmesi daha hızlı gerçekleşir. Kendi bünyesine kattığı güçlü şirketleri ve ekipleriyle, güvenilir bir çözüm ortağı olarak çalışması ve aynı zamanda sistematik yeni güçlü bir ekip oluşturması küresel avantajlar sayesinde çok daha kolaydır. 
Buypasa, iş dağılımında ve görevlerde uzmanlardan tercihini kullanan ve sadece kendi uzmanlık alanlarında profesyonel olan ekiplerle çalışmaktadır. Tahsilat ödeme sistemleri ve internet güvenliği gibi bölümler hassasiyetle, bilirkişiler tarafından düzenli olarak kontrol edilmektedir. Buypasa, çözüm ortağı olarak güçlü küresel bir network oluşturarak ,“ Kazan, Kazandır (win win) “ stratejisi altında birlikte büyümeyi hedeflemektedir.

Detay bilgiler için https://buypasa.com adresine giriş yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder