18 Mayıs 2015 Pazartesi

Buypasa,İle Paşa gibi Alışveriş zamanı



Buypasa Ailesine, Dünyanın ilk “ Multi Marketplace ” (Çoklu Pazar yerine)  Hoş geldiniz!
Dileğimiz size kısaca Buypasa‘yı tanıtmak ve umarız sizde yakın bir zaman içerisinde Ailemizin saygı değer bir ferdi olursunuz.
Buypasa Dünya‘da “ ilk Multi Marketplace “ yani çoklu pazar yeridir. Aynı zamanda Dünya‘da Multi (çoklu pazar yeri) ünvanını taşıyan ilk ve tek platformdur.
Bugüne kadar Online alışveriş ve E-ticaret dediğimiz zaman önümüze farklı kavramlar ve sistemler çıkmıştır (Fiyat kıyaslama, Marketplace (Pazar yeri), farklı E-Ticaret Sistemleri ve Yazılımları, E-ticaret hedefli Reklam, Basın, PR, Sosyal Medya, Haber ve İçerik Sistemleri ve farklı Sanal dükkan imkanları.
Fakat şu ana kadar Online alışverişi ve E-ticareti bir çatı altında birleştiren ve sunan Multi yani çoklu pazar yeri dediğimiz bir sistem yurtiçi ve yurtdışında mevcut değildir.

Buypasa, Fiyat kıyaslama, Satış-pazarlama, Güvenli özgür tahsilat, Online ödeme sistemleri, Internet reklamcılığı, PR, Medya ve Basın hizmetleri, Alışveriş odaklı Sosyal medya ve paylaşım Platformu gibi tüm kavramları bir çatı altında sunan ve tüm Üyelerine hizmeti, güveni ve saygıyı ilke edinmiş Türkiye’nin güçlü, yeni küresel Alışveriş platformudur.


Buypasa’nın önde gelen vizyonu, Türkiye’nin E-ticaret ve Alışveriş iç pazarını birleştirmek ve bir sonraki adım olarak yurtdışına açmak ve Türkiye’yi siz değerli üyeleri ile birlikte en iyi şart ve koşullar içerisinde dünyada temsil etmektir.
https://Buypasa.com , bundan dolayı proje hazırlık aşamasından itibaren yurtdışındaki Marka, Domain ve Lisans tescillerini temin ederek, altyapısını, konseptini ve sistemini ilk günden itibaren yurtdışı ve yurtiçi odaklı hazırlamıştır.
Buypasa Ekibi

Birlikten kuvvet doğar “ ilkesini benimseyerek çıktığımız bu yolda, Ülkemizi E-Ticaret ve IT sektöründe temsil etmekten gurur ve onur duyarız. "Buypasa, Pasa gibi Alışveriş".

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder