21 Mayıs 2015 Perşembe

Buypasa.com da Sanal Dükkan Açma Avantajları

Sanal dükkân açma imkânı sunan sistemlerden birisi olan çoklu sosyal alışveriş platformu buypasa.com sanal dükkân açan bireysel kullanıcılara, e-ticaret sitelerine birçok önemli avantaj sunuyor.Satış komisyonu alınmayan sanal dükkanlarda e-ticaret online mağaza alt yapısı ile profesyonel bir şekilde sürdürülebiliyor. Zengin ve güvenli ödeme seçenekleri, kolay ve hızlı tahsilât yöntemleri, siparişlerin kolay bir şekilde tek panel üzerinden takibi, hızlı ve sorunsuz teslimat buypasa.com'un öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor. buypasa.com üzerinden açılacak sanal dükkânlarda satıcılar sınırsız ürün yerleştirme ve listeleme imkânına da sahip olabiliyor. Hazır ürün veri tabanı sayesinde ürün eklemek uzun zaman almıyor. Satıcılar ürünlerini daha fazla müşteriye ulaştırmak için hazır reklam seçeneklerinden de faydalanabiliyor.

Tüm bunların yanı sıra sanal dükkân aracılığı ile ürünlerini sadece Türkiye'deki müşterilere değil yurt dışındaki müşterilere de ulaştırabiliyorlar. Bu özellik sayesinde bireysel satıcılar, esnaf yurtdışına açılma fırsatı elde ediyor.
buypasa.com ’da  sanal dükkân açmak, e-ticaret yapmak isteyenleri birçok önemli yükten kurtardığı gibi sanal dükkân sahiplerinin sadece ürünlerinin satışını artırmasına odaklanmasını sağlıyor. buypasa.com’da sanal dükkân açmak oldukça avantajlı. Çünkü sistemde açılacak sanal dükkânlardan satış komisyonu alınmıyor. Satış komisyonsuz olan sanal dükkanların yanı sıra profesyonel e-ticaret online mağaza alt yapısı, ürün fiyatlarını kıyaslama özelliği, para kazanma avantajları, satıcılar ile pazarlık yapabilme, hazır reklam avantajları, sınırsız sayıda ürün yerleştirme, ürünlerin yurtiçi ve yurtdışına güvenli bir şekilde satışı, güvenli ödeme ve teslimat seçenekleri, sipariş yönetimi ile alışveriş odaklı hazır müşteri gibi birçok önemli operasyon tek bir çatı altından kullanıcı dostu yönetim paneli sayesinde kolayca yönetilebiliyor. Siz de e-ticarete hızlı, güvenilir ve maliyetsiz bir şekilde adım atmak ya da mevcut satışlarınızı daha da artırmak istiyorsanız buypasa.com’da sanal dükkân açmayı düşünebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder