6 Mayıs 2015 Çarşamba

En Güvenli Alışveriş Platformları Buypasa da !

Buypasa sayesinde istediğiniz indirimleri ve kampanyaları takip edebileceksiniz. Buypasa da alışveriş yaparken artık hiçbir güven problemi kalmayacak. Hem alışveriş yaparken aklınızda kalmasın fiyatlar yüksek bu firmalar bizden komisyon alıyor diye düşünmeyin çünkü bu sitenin adresinde satış komisyonu yok. Bu site sanal dükkan açısından diğer mağazalardan çok farklı olacakmış çünkü bu sistem içerisinde ilan, satış, fiyat kıyaslamaları, kampanyalar, dükkanlar, toptancılar ve daha bir çok mağazanın çalıştığı firmalar bulunmaktadır.

buypasa-snm1
Buypasa Alışveriş odaklı ve odaksız ziyaretçiyi buypasa reklamları ve güçlü bir network ü sayesinde Buypasa ya yani kendi üzerine çeker. Reklam Örnekleri;(sosyal medya, basın, medya TV)
Bu sayede sizin reklam maliyetleriniz düşer. Kısaca birinci adım Buypasanın reklam yatırımlarından oluşur.
Elektronik Ticaret veya “E-Ticaret” anlam olarak genellikle internet üzerinde mal ve/veya hizmet satın alma hareketi olarak tanımlanmaktadır. Özellikle günümüzün sıcak konusu olarak her web sitesi üzerinde sanal mağazalar veya sanal alışveriş merkezleri görmek mümkündür. Elektronik Ticaret, bilgi, ürün veya hizmet satın alma ve satma faaliyetinin bilgisayar ağları kanalıyla gerçekleştirilmesinin yanı sıra; sunulan bilgi, ürün veya hizmet için talep yaratmak (pazarlama), müşteri desteği vermek(satışın bütün evrelerinde) ve de ticari kurumlar ve müşterileri arasındaki ticari ve lojistik iletişimi yine küresel bilgisayar abuypasa-snm3ğları kanalıyla sağlamaktır.
Buypasa, Güvenilir visa , mastercard kontrolü altında kredi kart kontrol sistemi ve güçlü Iyzico, PayPal ve Küresel Fraud kontrolleri sayesinde Alici ve Saticiya güvenilir bir Alisveris Platformu sunmaktadır.
Yalnızca banka kartı, kredi kartı ile de değil, kapıda ödeme kolaylığı ile de satıcılar ürünlerini internet üzerinden satışa çıkararak daha fazla müşteriye ulaşım sağlıyorlar. İnternette en çok satılan ürünlerin sektörlere göre dağılımı, yıllık satış miktarı ve pazar payı aşağıdaki gibidir. Listenin sonunda internette e-ticaret için vereceğimiz birkaç ipucunu bulabilirsiniz.
hemen üye olmak ve buypasa’nın güvenli alışveriş imkanlarından hızlı kargo 0% satış komisyonlarından yararlanmak için tek yapmanız gerekenhttp://buypasa.com adresine giderek buypasa’ya üye olmak buypasa “paşa gibi alışveriş”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder