6 Mayıs 2015 Çarşamba

Dünyaya Açılmak İçin Buypasa

Buypasbuypasa-snm3a üzerinden dünyaya açılarak küresel satış ve pazarlık imkanlarından faydalanabilirsiniz. Buypasa, yurtiçi ve yurtdışında da küresel, hızlı,ekonomik, kolay, tek bir sistem içinde tahsilat imkanı ile satışlarınızın hızlı ve kolay tahsilatında size destek olur.
Satış, sipariş, ürün yerleştirme reklam,servis dil,döviz,kargo ön muhasebe , CRM,müşteri hizmeti,canlı alışveriş ve ürün rezervasyon seçenekleri ile tek bir sistem içinde Buypasa sizlere yurtiçi ve yurtdışı satışlarınızda yardımcı olur. Ayrıca,Buypasa satış desteği ve reklam özellikleri Buypasa yönetim panelinde kullanıma hazır sizi bekliyor.E-Ticaret, Online Mağaza üyeleri, tıklama reklamı, limitsiz ziyaretçi kazanma kampanyası,düşük cpc tıklama komisyonları gibi ek özellikleri sayesinde alışveriş odaklı, yeni müşteriler kazanma şansına sahiptirler.
Hemen sizde yukarıda ki özelliklerden yararlanmak ve dünyaya açılmak istiyorsanız tek yapmanız gereken https://buypasa.com adresine giderek buypasa üyeliğinizi oluşturmak
Türkiye e-ticaret pazarı için ve özellikle teknoloji, aksesuar ve giyim sektörleri için düşünüldüğünde bizlerin online alışverişi tercih etmemizdeki en büyük buypasa.com.tr’nin daha ucuz ve hesaplı oluşu. Bazı insanlarda internetten alışveriş yapmasını bilmiyor ama siz internette alışveriş yazdığınız zaman bizim sizin önünüze çıkmamız sizin sayenizde olabilir sizlerin güvenli ,kolaylık ,ulaşım ,hızlı alışveriş yapmanız için Buypasa nın  adresini tercih etmenibuypasa-snm2zi tavsiye ederim.
Uzun yıllar yüzde 25’lerde kalan online alışveriş yapan kadınların oranı son yıllarda yüzde 45’lere kadar ulaştı ve toplam hacmin içerisinde teknoloji kategorisi hala önemini korusa da, giyim, aksesuar, ev dekorasyon gibi farklı kategoriler de ön plana çıkmaya başladı.
Hemen 0% satış komisyonu ile ürünler satmak ve 250tl kazanmak Buypasa ‘ya üye olun.
Buypasa da tüketici hakları minimum 14 günden başlayan özel durumlar da maksimum 30 güne var iade hakkı ve desteği. İade talebi bildirimi ve iade takibi bir yönetim paneli içerisinde hızlı ve kolay iade yöntemi ve desteği ile sizlere yardımcı olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder