6 Mayıs 2015 Çarşamba

Dünya’ya Açılmak İçin Buypasa’ya

Dünya’ya Açılmak İçin Buypasa’ya

Dünyaya Açılmak İçin Buypasa 
Buypasa üzerinden dünyaya açılarak küresel satış ve pazarlık imkanlarından faydalanabilirsiniz. Buypasa, yurtiçi ve yurtdışında da küresel, hızlı,ekonomik, kolay, tek bir sistem içinde tahsilat imkanı ile satışlarınızın hızlı ve kolay tahsilatında size destek olur.
Satış, sipariş, ürün yerleştirme reklam,servis dil,döviz,kargo ön muhasebe , CRM,müşteri hizmeti,canlı alışveriş ve ürün rezervasyon seçenekleri ile tek bir sistem içinde Buypasa sizlere yurtiçi ve yurtdışı satışlarınızda yardımcı olur. Ayrıca,Buypasa satış desteği ve reklam özellikleri Buypasa yönetim panelinde kullanıma hazır sizi bekliyor.E-Ticaret, Online Mağaza üyeleri, tıklama reklamı, limitsiz ziyaretçi kazanma kampanyası,düşük cpc tıklama komisyonları gibi ek özellikleri sayesinde alışveriş odaklı, yeni müşteriler kazanma şansına sahiptirler.
unnamed
Buypasa’nın Avantajlarından bir kaçtanesi :
Özgür tahsilat ve hızlı kargo altyapısı, güvenlik kontrolü,alıcı ve satıcı için güvenli alışveriş platformu,yurtiçi ve yurtdışı tahsilat imkanları ve sistemleri satış ve pazarlık platformu, hazır reklam , hazır müşteri , çoklu entegrasyon altyapısı reklam içerik bülten PR imkanları ve sistemleri, satış desteği ve hizmeti E-Ticaret eğitimleri yurt içinde %0 satış komisyonu “Sanal Dükkan” kampanyası gibi daha onlarca ek hizmette yararlanmak sizlerin elinde.
Buypasa”Paşa gibi Alışveriş”
fiyat kıyaslamalar 49 ülkeye ürünler satabilmek için tek yapmanız gereken hemen şimdi https://buypasa.com adresine giderek buypasa üyeliğinizi oluşturmak oluşturduğunuz buypasa üyeliğiniz için buypasa para kazan hesabına 250TL eklenecek Buypasa “Paşa gibi Alışveriş” hemen buypasa’ya üye ol hem 250tl kazan hem de komisyonsuz sanal dükkan fırsatlarını yakala
online-shopping3
Güvenlilir reklam imkanlarımız ve sistemlerimiz sayesinde Buypasa üzerinden gerçekleşen ziyaretçi reklam tıklamalarını kendi Buypasa yönetim paneliniz üzerinden takip edebilirsiniz ve dilerseniz günlük haftalık ve aylık özel istatistikler alabilirsiniz.
Bu sayede isteğe göre minimum veya maksimum sınırlar içersinde reklam bütçelerinizi günlük haftalık yada aylık tanımlayabilirsiniz. Sınırsız ve hızlı ürün yerleştirme imkanlarıyla sitemap XML CSV gibi özelliklerle Buypasa fiyat kıyaslama dünyasına ürünlerinizi kolayca yerleştirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder