6 Mayıs 2015 Çarşamba

Alışveriş Dünyası Buypasa’da

Alışveriş Dünyası Buypasa’da

Reklam geri dönüşüm oranı hesaplama ve yönetimi
CPC tıklama maliyetli reklam üzerinden, gerçekleşen satışan geri dönüşüm % oranını Buypasa özel hesaplama entegrasyonu sayesinde besaplayabilirsiniz ve bu sayede reklam satış oranlarınızı ortaya çıkarabilirsiniz.
Geleceğe dönük satış hedefleri ve toptan ürün alış ve satış desteği
Buypasa’nın sunduğu çok önemli bir ek özellik ise gelecekte astışa sunmak istediğiniz ürünleriniz ortalama hangi süreç içinde ne kadar satılacağını hesaplama sistemidir.
Bu sayede ek olarak hangi alış ve satış fiyatının uygun olduğunu ve ürünlerinizin hangi süreç içinde satılacağını belirleyebilirsiniz. Bu özellik ile birlikte daha uygun alış fiyatları ve daha yüksek satış fiyatlarına ulaşabilirsiniz ve ek olarak satış süresi hesaplama özelliği sayesinde kazançlarınızı daha fazla artırabilirsiniz.
images (2)
Buypasa özgür kontör sistemi
Buypasa müşteri talebine göre kullanıcılarına Buypasa Kontör Sistemlerini sunar.
Yüklediğin kadar kullan mantığı altında kontör hesabınıza dilediğiniz kadar kontör yükledikten sonra, kontör miktarınız kadar satış ve reklam hizmeti alabilirsiniz ve bu sayede reklam masraflarınızı anlık kontrol edebilirsiniz.
Buypasa “Paşa gibi Alışveriş”
images (1)
Buypasa Alışveriş Mantığı
Buypasa sayfasına gelen ziyaretçiler Buypasa ürün veritabanında ilk önce ürün bazlı alışveriş ön araştırması gerçekleştirirler: Bu sayede sizin sunduğunuz teklifi görmeden, boş trafik ve lüzumsuz tıklama oluşturmadan önce ürün hakkında ön bilgi edinirler.
Buypasa ürünleri ön plana çıkararak müşterilerin ön bilgi edinmesini sağlar ve alışveriş odaklı olmayan ziyaretçileri fitreler ve size alışveriş odaklı müşteri kazandırır:dilediği ürünü bulan ziyaretçi ürün hakkındaki ön bilgiden sonra alışveriş odaklı ise ürün araştırmasına devam etmektedir. sizde bu sistemlerden yararlanmak istiyorsanız hemen üye olun https://buypasa.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder