2 Mayıs 2015 Cumartesi

Buypasa da Online Mağazanın Faydaları

Buypasa, dünyada ilk kez, Online alışveriş dünyasını birleştiriyor!
Fiyat kıyaslama, satış, pazarlık, canlı alışveriş, güvenli tahsilat, reklamlar, toptancılar, kampanyalar,
indirimler, haberler, ürünler, markalar, sanal pazarlar, Online mağazalar ve daha neler neler …

Ayrıca Buypasa.com siz değerli müşterilerimize her türlü kolaylığı sağlamaktadır. Bu seçtiğiniz ürünle ilgili sizlere her türlü indirimleri sağlar buda yetmez bu seçtiğiniz ürünün boyutu veya ağırlığı ne olursa olsun her türlü kargo imkânları buypasa da mevcuttur sizde hemenbuypasa.com’ a tıklayarak her türlü diğer fırsatlara rastlamanız mümkündür. Kargo imkânlarımız sadece bunlarla değildir Türkiye’nin neresinde olursanız olun aldığınız ürün en kısa zamanda elinize ulaşır ve aldığınız ürünü eğer beğenmezseniz 30 gün içinde iade hakkınızda mevcuttur.



Buypasa sayesinde istediğiniz indirimleri ve kampanyaları takip edebileceksiniz. Buypasa da alışveriş yaparken artık hiçbir güven problemi kalmayacak. Hem alışveriş yaparken aklınızda kalmasın fiyatlar yüksek bu firmalar bizden komisyon alıyor diye düşünmeyin çünkü bu sitenin adresinde satış komisyonu yok. Bu site sanal dükkan açısından diğer mağazalardan çok farklı olacakmış çünkü bu sistem içerisinde ilan, satış, fiyat kıyaslamaları, kampanyalar, dükkanlar, toptancılar ve daha bir çok mağazanın çalıştığı firmalar bulunmaktadır.


Bugüne kadar Online alışveriş ve E-ticaret dediğimiz zaman önümüze farklı kavramlar ve sistemler çıkmıştır (Fiyat kıyaslama, Marketplace (Pazar yeri), farklı E-Ticaret Sistemleri ve Yazılımları, E-ticaret hedefli Reklam, Basın, PR, Sosyal Medya, Haber ve İçerik Sistemleri ve farklı Sanal dükkan imkanları.,
Fakat online alışveriş imkanlarını ve e-ticareti bir araya getirebilen dünya üzerinde
 buypasa.com dan daha iyisi olmadığını iddaa ediyoruz .

Buypasa nın büyük avantajlarından faydalanmak isteyen herkes https://buypasa.com adresine girip buypasa ya üye olsun…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder