5 Mayıs 2015 Salı

Buypasa.com da İndirimlerden Haberdar Olun

Buypasa da, “ Buypasa bültenleri ve haberleri ile alışveriş gündemlerini”  her zaman takip edebilirsiniz.

Buypasa Üyelerine, Buypasa sistemi içinde güvenli ve hızlı ödeme seçenekleriyle, kendi ödemelerini kendi hesaplarına aktarma imkanı sunmaktadır.
Bu avantajları sunabilecek başka bir e-ticaret sitesi olamayacağını iddaa ediyoruz bu konuda çok iddaalıyız.
Satılacak ürüne karar verme süreçleri zor olabilir, artan online rekabet, bu sürecin uzamasına sebep olan başlıca nedenlerden biridir. Müşterilerin ise sizin yeni e-ticaret siteniz ile birlikte bu alandaki
d8ev e-ticaret sitelerine sadece bir tık uzaklıkta olması da işleri kolaylaştırmıyor.
Buypasa, Fiyat kıyaslama, Satış-pazarlama, Güvenli özgür tahsilat, Online ödeme sistemleri, Internet reklamcılığı, PR, Medya ve Basın hizmetleri, Alışveriş odaklı Sosyal medya ve paylaşım Platformu gibi tüm kavramları bir çatı altında sunan ve tüm Üyelerine hizmeti, güveni ve saygıyı ilke edinmiş Türkiye’nin güçlü, yeni küresel Alışveriş platformudur.
Buypasa’nın önde gelen vizyonu, Türkiye’nin E-ticaret ve Alışveriş iç pazarını birleştirmek ve bir sonraki adım olarak yurtdışına açmak ve Türkiye’yi siz değerli üyeleri ile birlikte en iyi şart ve koşullar içerisinde dünyada temsil etmektir.
Buypasa, bundan dolayı proje hazırlık aşamasından itibaren yurtdışındaki Marka, Domain ve Lisans tescillerini temin ederek, altyapısını, konseptini ve sistemini ilk günden itibaren yurtdışı ve yurtiçi odaklı hazırlamıştır.
Buypasa sayesinde istediğiniz indirimleri ve kampanyaları takip edebileceksiniz. Buypasa da alışveriş yaparken artık hiçbir güven problemi kalmayacak. Hem alışveriş yaparken aklınızda kalmasın fiyatlar yüksek bu firmalar bizden komisyon alıyor diye düşünmeyin çünkü bu sitenin adresinde satış komisyonu yok. Bu site sanal dükkan açısından diğer mağazalardan çok farklı olacakmış çünkü bu sistem içerisinde ilan, satış, fiyat kıyaslamaları, kampanyalar, dükkanlar, toptancılar ve daha bir çok mağazanın çalıştığı firmalar bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder