2 Mayıs 2015 Cumartesi

Buypasa dan Genç Girişimcilere Destek

Genç girişimciler haydi buypasa'ya hemen şimdi buypasa üyeliğinizi oluşturun 0% satış komisyonu ile açtığınız sanal dükkanınızda ürünlerinizi satmaya başlayabilirsiniz güvenli ödeme alt yapısı hızlı kargo seçenekleri ve 49 farklı ülkeye ürün satma imkanları ile buypasa bizlere güven veriyor. Buypasa da genç arkadaşlarımız için harika fırsatlar var. Buypasa.com ile genç arkadaşlarımız internetten para kazanmayı öğrenecekler.

Buypasa.com da Gençlerin para kazanması çok kolay örneğin üye olurken zaten 250 tl bonus kazanıyorlar ve bu parayı kullanabilmek için parayı  katlamaları gerekiyor. Bu çok kaloydır buypasa.com adresine herhangi bir arkadaşının üye olmasını bile sağlasa Buypasa dan bonus para kazanıyor. Bu en basitiydi ve daha neler neler var buypasa.com halkımızın  kazanması için ellerinden geleni yapıyor.
Buypasa.com a girerek Buypasa nın moda sayfasından  moda gündemini oldukça yakından takip edebilirsiniz en moda giyimler kombinler haftanın trendleri modacıların yeni kreasyonları hakkında bilgiler edinebilirsiniz. Buypasa alışveriş odaklı bir dünya olacak buypasa’nın blog sistemlerinde haftanın trendleri markaların moda dünyası hakkında yazıları okuyabileceksiniz ve kişisel görüşlerinizi paylaşabileceksiniz.
Buypasa’da sanal dükkan oluşturmak isteyenler artık çok kolay oluşturabilecek tek yapmanız gereken 
Buypasa da ücretsiz sanal dükkan açarak dilediğiniz kadar ürün satabilirsiniz üstelik  hiç satış komisyon ödemeyerek satışlarınızı canlandırabilir daha fazla kazanabilirsiniz sanal alışveriş imkanları buypasa ile hayat buluyor 15 milyon alışveriş odaklı müşteri ve 49 ana ülkeye ürün satabilme imkanları hızlı kargo ve özgür tahsilat yapısı buypasa’da.


Buypasa da kendi ödemelerinizi kendiniz alabilirsiniz ve Buypasa nin hazır tahsilat sistemiyle ödemelerinizi daha rahat ve hızlı tahsilat edebilirsiniz ve bu sayede ödemelerinizi bir Sistem içinde kontrol altında tutabilirsiniz.

Buypasa Üyelerine, Buypasa sistemi içinde güvenli ve hızlı ödeme seçenekleriyle, kendi ödemelerini kendi hesaplarına aktarma imkanı sunmaktadır. Detaylı bilgiler için https://buypasa.com adresine girerek bizlere ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder