13 Mayıs 2015 Çarşamba

Buypasa da Fiyat Kıyaslama Reklam ve Ziyaretçi


 
Fiyat kıyaslama hizmetlerinin sunan sistemlerin de bazı dezavantajları da vardır. Fiyatta en iyi olmama durumunda markanın değeri düşer ve müşterilerinin ilgisi azalır. Fiyat kıyaslama yapan müşterilerin çoğu anında alışveriş yapmaz, fiyat kıyaslamayı bir ön bilgilendirme, bilgi havuzu olarak ön görürler Çünkü hepimiz alışveriş yapmadan önce ne yaparız? Kendimizi önceden bilgilendiririz.

Çoğu fiyat kıyaslama sisteminin yüksek kazanç odaklı, yanlış ve kontrolsüz tıklama başına maliyet sistemi altında ziyaretçi yönlendirmesi ve ürün filtreleme ve akıllı ürün veritabanı olmaması fiyat kıyaslama da en büyük dezavantajlarından sadece bir kaç tenesindir.
Bu sebeple müşteri aradığı ürünü, ürün ve fiyat bazlı olarak görmek istese bile göremez, ürün bazlı arama yaptığı zaman teklif bazlı yönlendirilir ve boş trafik dediğimiz kirli trafik oluşturur. Bu tür siteler, müşterinin ve ziyaretçinin zamanını harcar aynı zaman da bizim de hem zamanımızı öldürür, hem de reklam bütçemize zarar verir.

Böyle durumlardan dolayı maalesef müşteri ve reklam verenler sadece zaman harcamaz ve reklamınıı verenler sadece zaman harcamaz ce reklamı veren taraf da boş, kirli trafik için reklam maliyeti ödemek durumunda kalır.
Fakat Fiyat kıyaslama mantığı, düzgün, mantıklı, alıcı ve satıcı odaklı düzenlenirse her iki tarafa da arama motoru reklamından daha fazla destek olur. Bundan Dolayı Buypasa Fiyat kıyaslama mantığını Buypasa ASO reklam mantığı ve satış pazarlık sistemi ile birleştirmiştir.

https://buypasa.com da Alışveriş odaklı milyonları bir araya getirecek ve dünyanın en iyi markaları en yeni moda kreasyonları klasik modalar binlerce marka onlarca indirimler ve 0% satış komisyonu imkanı ile ürünler satma fırsatlarını sizler için getiriyor Buypasa’nın asıl amacı ise Türkiye’nin iç pazarını Avrupa ve tüm Dünyaya açmak hem siz kazanacaksınız hem Türkiye kazanacak 

Buypasa, e-Ticaret eğitimleri ve Buypasa Fiyat kıyaslama Sistemi sayesinde sizlere milyonlarca yeni müşteriler sağlayarak satışlarınızda size destek olur. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder