14 Mayıs 2015 Perşembe

Buypasa.com ’ un Avantajlarını Biliyor Musunuz ???


Buypasa sayesinde istediğiniz indirimleri ve kampanyaları takip edebileceksiniz. Buypasa da alışveriş yaparken artık hiçbir güven problemi kalmayacak. Hem alışveriş yaparken aklınızda kalmasın fiyatlar yüksek bu firmalar bizden komisyon alıyor diye düşünmeyin çünkü #buypasa komisyon almıyor. Bu site sanal dükkan açısından diğer mağazalardan çok farklı olacakmış çünkü bu sistem içerisinde ilan, satış, fiyat kıyaslamaları, kampanyalar, dükkanlar, toptancılar ve daha bir çok mağazanın çalıştığı firmalar bulunmaktadır. Buypasa ile sanal dükkanlarınızı çok kolay ve hızlı bir şekilde açabilir 0% satış komisyonu ile ürünler satabilirsiniz. sadece orijinal ürünlerin olacağı ve kesinlikle korsan ürünlerın bulunmayacağı buypasa'da sizde hemen sanal mağazanızı oluşturun ve ürünlerinizi 0% satış komisyonu ile satmaya başlayın hızlı ve ücretsiz kargo güvenli alışveriş ve ödeme imkanını sizin seçebileceğiniz buypasa ailesi sizlere paşa gibi bir alışveriş ortamı sunmakta.
Buypasa üzerinden dünyaya açılarak küresel satış ve pazarlık imkanlarından faydalanabilirsiniz. Buypasa, yurtiçi ve yurtdışında da küresel hızlı ekonomik kolay tek bir sistem içinde tahsilat imkanı ile satışlarınızın hızlı ve kolay tahsilatında sizlere destek olur.
Satış sipariş ürün yerleştirme reklam servis dil döviz kargo ön muhasebe CRM müşteri hizmeti canlı alışveriş ve ürün rezervasyon seçenekleri ile tek bir sistem içinde Buypasa size yurt içi ve yurt dışı satışlarınızda yardımcı olur. Satıcı ve alıcı koruma merkezi, alışveriş deneyimleri güvenli alışveriş,Dünya standartlarında veri koruma sistemi, deneyimli ve güvenli veri merkezi. 10 Adım Buypasa güvenlik ve kontrol sistemi. Sipariş takibi, tahsilatı ve yönetimi tek bir sistem içinde birleştirir.

Sahip olduğunuz tüm ödeme sistemleri için tek yönetim paneli ; 
PayPal , İyzico,Visa,Mastercard,TEB,Bankası gibi PCI DSS SSL Comodo sertifikalarıyla dünya standartlarında güvenlik buypasa'da sizde güvenli ortamlarda alışveriş yapmak kafanızdaki soru işaretlerini kaldırmak için 
https://buypasa.com adresini ziyaret edebilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder