29 Nisan 2015 Çarşamba

Buypasa da Dükkan Açmak Ve Satış


E-ticaret internet üzerinden ürün satış ve ürün alış için oldukça uygun bir ortamdır. Buypasa, e-Ticaret eğitimleri ve Fiyat kıyaslama Sistemi sayesinde sizlere milyonlarca yeni müşteriler sağlayarak satışlarınızda size destek olur. 

Buypasa, sipariş rezervasyon sistemi, Online mağaza alt yapısı, hızlı satış, pazarlama desteği sunarak hızlı ürün yerleştirme alt yapısı sayesinde Online alışverişte size güçlü bir e-ticaret çözüm ortağı olarak hizmetlerini sunar.
Müşteriler alacakları ürünleri canlı bir şekilde görememekte elleri ile tutamamakta, fiziksel temas sağlayamamaktadırlar. Bu sebeple alışveriş sepetinden sipariş vermeden çıkabilmektedirler. İşte bu ön yargıların önüne geçebilmek ve müşterilerin daha sağlıklı bir şekilde alışveriş yapabilmelerini sağlayabilmek için Buypasa.com elinden gelenin en iyisini sizlere destek vermek için geliştirdi ve hizmetinize sundu. Üstelik Buypasa da kendi ödemelerinizi kendiniz alabilirsiniz ve Buypasa nin hazır tahsilat sistemiyle ödemelerinizi daha rahat ve hızlı tahsilat edebilirsiniz ve bu sayede ödemelerinizi bir Sistem içinde kontrol altında tutabilirsiniz.
Alışveriş sitelerinden alınan ürün beğenilmediği ya da istenen ürün çıkmadığı zamanlarda müşteri bunu iade edebilir. 7 gün olarak belirlenmiş olan bu sürede ürünün geri iade edilmesine cayma hakkı denilmektedir. Fakat Buypasa.com da bu haklar daha farklı Buypasa, Güvenilir visa , mastercard  kontrolü altında kredi kart kontrol sistemi ve güçlü Iyzico, PayPal ve Küresel Fraud kontrolleri sayesinde Alici ve Saticiya güvenilir bir Alisveris Platformu sunmaktadır.

Buypasa, Alıcı için “ 30 gün iade hakkı “  ve Ücretsiz Kargo gibi Özellikleriyle Alicialara güvenli ve huzur dolu bir Alışveriş dünyası sunar.
Bazı özel durumlarda iade hakkı 3 aya kadar çıkabilmektedir. Mesafeli Sözleşmelere Dair Yönetmeliği okuyarak cayma hakkı ve ürün iade koşulları hakkında daha detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz.
Buypasa da Sanal Dükkan Açarak ürünlerinizi satmak çok kolaydır;
Birinci adım; Buypasa’ya bedava üye olun,
İkinci adım; Buypasa’da bedava kurumsal satıcı hesabı açın,
Üçüncü adım; Buypasa’da Sanal dükkan acın; Sanal dükkan açtıktan sonra Buypasa avantajlarımızdan yararlanmaya hemen başlayabilirsiniz.
Yurt içi %0 satış komisyonu, hazır reklam, hazır müşteri, özgür tahsilat altyapısı ile Buypasa size destek oluyor.

Bu özellikler den sonra buypasa.com dan vazgeçebileceğinizi sanmıyoruz Buypasa Ailesi sizleri seviyor ve sizlere güveniyor.
Buypasa Ailesine Hoş Geldiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder