29 Nisan 2015 Çarşamba

Buypasa da Satış Fırsatları


Buypasa da;
Fiyat kıyaslama, satış pazarlık, canlı alışveriş , reklam, içerik, bülten, toptancı fiyatları, sanal dükkan, online mağaza, bireysel satıcılar, ilk el ve ikinci el ürünler, alışveriş üzerine sosyal medya Buypaşa çatısı altında birleşiyor.
Diğer Avantajları ;
Özgür tahsilat ödeme alt yapısı (EFT, Havale, Kapıda ödeme)
-Uygun fiyatlara Ek reklam ve özel reklam üretimi
-Sosyal Medya, İçerik, Bülten, Haber Avantajları
-Sınırsız Satış yapabilme ve Pazarlık yapma olanağı sunma,
-10 adımda tüketici ve alıcı için özel ve en güncel güvenlik kontrolleri (Satıcı ve alıcı güvenliği için)
Uluslararası rekabette üstünlük sağlayanlar, iletişim ve bilgi teknolojilerini yoğun olarak kullanan firmalardır. E-ticaret, her türlü malın ve servisin bilgisayar teknolojisi, elektronik iletişim kanalları ve ilgili teknolojiler (akıllı kart – smart card, elektronik fon transferi – EFT, POS terminalleri, faks gibi) kullanarak satılması ve satın alınmasını kapsayan bir kavramdır veya E-ticaret, ödeme işleminin internet üzerinden yapıldığı alışverişi içermektedir. Elektronik ticaret çok yeni bir kavram olmamasına karşın, ticari işlemlerde bir veya daha fazla insan tarafından ses, görüntü ve yazılı metinlerin aynı anda interaktif bir biçimde iletilmesi, zaman ve mekan sınırının olmayışı ve nispeten daha düşük maliyetlerle çalışılabilmesi şeklinde internet ortamının sunduğu olanaklar, elektronik ticaret kavramını hızla gündeme getirmiştir.
Ülkemizde e-ticaretin geldiği noktadan söz edeceksek eğer, sektöre yeni katılan ancak adından sıkça söz ettireceğe kesin gözlerle bakılan
buypasa‘dan bahsedeceğim sizlere
Buypasa’da Online satış pazarlık yapabilme imkanları sunuyor bizlere milyonlarca ürünü kıyaslayabilir bizim için en uygunu bizlere sunabilir dilerseniz buypasa’da sanal dükkan açmakta çok kolay hemen adresine gelip üye oluyoruz üye üyeliğimiz tamamlandığı zaman buypasa para kazan hesabına 250tl hediye 0% satış komisyonu ile istediğiniz ürünü satabilirsiniz.
buypasa tam 49 ana ülkeye satış yapabilme ve hızlı kargo ve güvenli tahsilat ve daha onlarca fırsat için tek yapmanız gereken 
https://buypasa.comadresine girerek üyeliğinizi oluşturmak


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder