29 Nisan 2015 Çarşamba

Buypasa İle E-Ticaretin Keyfi


Başarılı bir e-ticaret yapabilmek için en önemli faktörlerden biri mükemmel olan ürünleri bulup, satışa çıkarabilmektir. Online satış deneyimi ya da başka bir söyleyişle online satışı bilmektir. Genellikle bu kavramlar karlı ve büyüyen bir şirket yaratabilme konusunda en önemli adımlardandır. Fakat bu online satışı yapacağınız e-ticaret sitesi de önemlidir. Buypasa.com da sanal dükkan veya online mağaza açarken hiçbir satış komisyonu ödemiyorsunuz Buypasa.com a üye olurken bir ücret ödemiyorsunuz. Üstelik Buypasa nın yurtdışı avantajı sayesinde 49 ülkeye de açılma şansına sahipsiniz

 Günümüzde e-ticaret hacmi yükseliş gösteriyor. Eskiden kredi kartı bilgilerini internetten alışverişlerinde çekimser olarak veren kullanıcılar artık rahatlıkla alışverişlerini online olarak gerçekleştiriyorlar. Buypasa.com da Ülkemiz de ki insanların bu konuda ki hassasiyetlerini bildiği için Buypasa, alıcı ve satıcılarına güvenli bir alışveriş platformu sunuyor.
Buypasa, Satıcı güvenlik kontrolü, satıcı limitleme imkanları, satıcı ve alıcıya güvenilir tahsilat imkanları ve güvenli PCI sertifikalı sanal POS platformu sunarak size satış ve alışlarınızda destek oluyor.

Buypasa, Güvenilir visa , mastercard  kontrolü altında kredi kart kontrol sistemi ve güçlü Iyzico, PayPal ve Küresel Fraud kontrolleri sayesinde Alici ve Saticiya güvenilir bir Alisveris Platformu sunmaktadır.

Yalnızca banka kartı, kredi kartı ile de değil, kapıda ödeme kolaylığı ile de satıcılar ürünlerini internet üzerinden satışa çıkararak daha fazla müşteriye ulaşım sağlıyorlar. İnternette en çok satılan ürünlerin sektörlere göre dağılımı, yıllık satış miktarı ve pazar payı aşağıdaki gibidir. Listenin sonunda internette e-ticaret için vereceğimiz birkaç ipucunu bulabilirsiniz.


Üstelik Buypasa, Alıcı için “ 30 gün iade hakkı “  ve Ücretsiz Kargo gibi Özellikleriyle Alicialara güvenli ve huzur dolu bir Alışveriş dünyası sunar. İsterseniz de cep telefonunuz  dan ürünüm nerede ne durumda gibi harika özellikleri de kullanıp ürününüz den haberdar olabilirsiniz.
Bu özellikleri daha yakından incelemek isterseniz
https://buypasa.com adresine gelmeniz yeterli olacaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder