23 Mart 2015 Pazartesi

Dünyanın E-Ticaret Merkezi Buypasa

Buypasa Üyelerine, Buypasa sistemi içinde güvenli ve hızlı ödeme seçenekleriyle, kendi ödemelerini kendi hesaplarına aktarma imkanı sunmaktadır.
Visa, Mastercard, taksitli ödeme seçenekleri, İyzico, PayPal ve 16 Banka güvencesiyle tahsilat imkanları ve Mobil ve Sanal pos tahsilat yöntemleri ile Buypasa alışveriş dünyasını sizin için kolaylaştırır.
Yurt içi ve yurt dışı kolay, güvenli ve hızlı tahsilat şartları ve yöntemleriyle, dünyadaki 150 milyonu aşkın müşteri portföyüne sahip PayPal’ın altyapısı, Iyzico küresel platformunun kurumsal güvenli avantajları, Buypasa mobil tahsilat imkanlari, Visa, Mastercard taksit seçenekleri ve dilerseniz Buypasa tahsilat sistemi içinde EFT, havale ve kapıda ödeme seçenekleriyle beraber, Buypasa Alışveriş dünyasında size destek olur.

Alışverişi bir sistem içinde birleştiren ”  Buypasa “ sizi bekliyor!

Buypasa, e-Ticaret eğitimleri ve Buypasa Fiyat kıyaslama Sistemi sayesinde sizlere milyonlarca yeni müşteriler sağlayarak satışlarınızda size destek olur.
Buypasa, sipariş rezervasyon sistemi, Online mağaza alt yapısı, hızlı satış, pazarlama desteği sunarak hızlı ürün yerleştirme alt yapısı sayesinde Online alışverişte size güçlü bir e-ticaret çözüm ortağı olarak hizmetlerini sunar.
Buypasa da, “ Buypasa bültenleri ve haberleri ile alışveriş gündemlerini”  her zaman takip edebilirsiniz.

Cari hesap Buypasa Dispo (kredi ) sistemi ve imkanları” (İlk önce hizmet, sonra tahsilat!) Buypasa’nın belirlediği cari kredi limitleri içinde istediğiniz kadar reklam verebilir, ürün satabilir ve satışlarınızı arttırabilirsiniz, sonrasında Buypasa’ dan aldığınız satış ve reklam hizmetlerinin karşılığını Ay sonunda Buypasa ‘ya toplu bir halde ödeyebilirsiniz ve bu sayede Buypasa’daki borç hesabınızı ay sonunda kapatabilirsiniz.
Buypasa, ailesi size güveniyor!detaylı bilgi almak ve hemen buypasa üyeliğinizi oluşturmak için https://buypasa.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder