23 Mart 2015 Pazartesi

Buypasa da 15 Milyon Üye Seni Bekliyor


 Yurt içi ve yurt dışı kolay, güvenli ve hızlı tahsilat şartları ve yöntemleriyle, dünyadaki 150 milyonu aşkın müşteri portföyüne sahip PayPal’ın altyapısı, Iyzico küresel platformunun kurumsal güvenli avantajları, Buypasa mobil tahsilat imkanlari, Visa, Mastercard taksit seçenekleri ve dilerseniz Buypasa tahsilat sistemi içinde EFT, havale ve kapıda ödeme seçenekleriyle beraber, Buypasa Alışveriş dünyasında size destek olur.

Alışverişi bir sistem içinde birleştiren ” Buypasa “ sizi bekliyor!

Buypasa, e-Ticaret eğitimleri ve Buypasa Fiyat kıyaslama Sistemi sayesinde sizlere milyonlarca yeni müşteriler sağlayarak satışlarınızda size destek olur.

Buypasa, sipariş rezervasyon sistemi, Online mağaza alt yapısı, hızlı satış, pazarlama desteği sunarak hızlı ürün yerleştirme alt yapısı sayesinde Online alışverişte size güçlü bir e-ticaret çözüm ortağı olarak hizmetlerini sunar.
Buypasa da, “ Buypasa bültenleri ve haberleri ile alışveriş gündemlerini”  her zaman takip edebilirsiniz.


PayPal, Iyzico, PTT kapıda ödeme, visa, mastercard, sanal pos imkanları, 16 banka güvencesiyle tahsilat yöntemleri (Akbank, Albaraka, Deniz Bank, Finansbank, Garanti Bankası, Halk Bank, HSBC, ING Bank, Kuveyt Türk, Şekerbank, TEB Türkiye Ekonomi Bankası, Türkiye Finans, Türkiye İş Bankası, Vakıf Bank, Yapı Kredi Bankası, Ziraat Bankası) Buypasa da sizi bekliyor.
Buypasa, en güvenilir tahsilat sistemleriyle birleşiyor ve sizi bekliyor!
PayPal , Buypasa’yla birleşiyor ve müşterilerine güvenli tahsilat imkanları ile PayPal alışveriş  garantisi sunuyor. 150 milyonu aşkın müşteri kitlesine sahip  global PayPal  ile beraber Buypasa güvenli alışveriş için sizi bekliyor !
Iyzico’nun kurumsal müşterileri için güvenli tahsilat sistemi, özel tahsilat imkanları ve 10.000’i aşkın Iyzico kurumsal üyesi ile birlikte Iyzico, Buypasa ’da sizleri bekliyor!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder