23 Mart 2015 Pazartesi

Alışveriş Merkezi Buypasa


Modanın yeni adresi, Buypasa !

Bloglar, bültenler, içerikler, ürünler, hizmetler, bilgiler, modanın in’leri, modanın out’ları, modanın yeni trendleri ile  Buypasa, Moda dünyasında sizi bekliyor!  Buypasa ‘yla, moda dünyasını keşfetme zamanı geldi. Buypasa, Pasa gibi Alışveriş!



Buypasa’da reklamcı olarak para kazanmak çok kolay! “ 2500 TL ve üzeri ” reklam bedellerini Buypasa Reklam dünyasında kazanabilirsiniz;  Buypasa ‘nın, sadece üyesi değil bir parçası olun! Haydi şimdi sizde Buypasa ailesine katılın! Buypasa 250 TL hediye ediyor. Buypasa para kazan hesabınızdaki sizi bekleyen “250 TL” değerindeki ilk reklam bedelini Buypasa size ve tüm Buypasa Üyelerine hediye ediyor. 250 TL Buypasa Para Kazan hesabınızda sizi bekliyor. 


Güvenli alışveriş, güvenli tahsilat Buypasa’ da sizleri bekliyor!

PayPal, Iyzico, PTT kapıda ödeme, visa, mastercard, sanal pos imkanları, 16 banka güvencesiyle tahsilat yöntemleri (Akbank, Albaraka, Deniz Bank, Finansbank, Garanti Bankası, Halk Bank, HSBC, ING Bank, Kuveyt Türk, Şekerbank, TEB Türkiye Ekonomi Bankası, Türkiye Finans, Türkiye İş Bankası, Vakıf Bank, Yapı Kredi Bankası, Ziraat Bankası) Buypasa da sizi bekliyor.
Buypasa, en güvenilir tahsilat sistemleriyle birleşiyor ve sizi bekliyor!

PayPal , Buypasa’yla birleşiyor ve müşterilerine güvenli tahsilat imkanları ile PayPal alışveriş  garantisi sunuyor. 150 milyonu aşkın müşteri kitlesine sahip  global PayPal  ile beraber Buypasa güvenli alışveriş için sizi bekliyor !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder