5 Mayıs 2015 Salı

Buypasa.com Hizmetlerini Biliyormusunuz ?

                                                                    Güvenli Alışveriş
12-Satıcı ve Alıcı Koruma Merkezi, Alışveriş deneyimleri, Güvenli Alışveriş. Dünya standartlarında Veri koruma Sistemi, Deneyimli ve Güvenli Veri merkezi. 10 Adım Buypasa güvenlik ve kontrol Sistemi. Sipariş takibi, tahsilatı ve yönetimi bir Sistem içindedir.
100% Orijinal Ürün
Sahte ve taklit ürünlerin Satış, Pazarlık ve Reklamlarına karşıyız, Marka ve Ürün koruma amaçlı, Marka Koruma Merkezi, Orijinal Ürüne %100 Destek, Marka Acil Şikayet Destek Ekibi.

Güvenli Ödeme
Sahip olduğunuz tüm ödeme sistemleri için tek yönetim paneli, PayPal, Iyzico, Visa, Mastercard, Garanti Bankası gibi birçok Banka ve ödeme seçeneği ile güvenli ve hızlı tahsilat. PCI- DSS, SSL, Comodo sertifikalarıyla Dünya standartlarında güvenlik.
 30 Gün İade Hakki
Minimum 14 günden başlayan, özel durumlarda maksimum 30 güne varan İade hakkı ve desteği. İade talebi bildirimi ve iade takibi bir yönetim paneli içinde hızlı ve kolay iade desteği için sizi bekliyor
 Bedava Kargo
%100 Yurtiçi Bedava Kargo, artık şaşırtan, yanıltan, yüksek Kargo fiyatlarına son. Kargo fiyatlarını düşünmeden Alışveriş yapma zamanı. Satıcı olarak da Buypasa 0% Satış komisyonu kampanyası sayesinde Kargo fiyatları artık önemsiz kalır.
 7/24 Müşteri Hizmeti
Buypasa Destek Sistemi sayesinde 7/24 Saat sizinle beraberiz. Bize E-Posta, Telefon, Buy13-pasa Destek Sistemi üzerinden 7/24 Saat bize ulaşabilirsiniz. Buypasa Destek Paneli sayesinde, Mailbox, Destek takibi gibi birçok avantajlarımızdan yararlanabilirsiniz.
 Ücretsiz Üyelik
Ücretsiz Üyelik, Ücretsiz Satıcı Hesabı, Ücretsiz Reklamcı Hesabı, Ücretsiz İçerikler, Ücretsiz Reklamlar, Buypasa Sanal Dükkan Kampanyası ile birlikte 0% Satış Komisyonu, Ücretsiz Kargo, Ücretsiz destek, Ücretsiz Eğitimler, Ücretsiz Etkinlikler ve daha neler neler… Buypasa`da sizi bekliyor.
 Made in Turkey
Buypasa Türkiye’nin kalbiyle birleşiyor. Biz kazanıyoruz, Türkiye kazanıyor. Buypasa Türkiye’nin ilk küresel Alışveriş Platformu olarak Türkiye’nin kapılarını Dünya`ya açıyor. Şimdi Türkiye’nin zamanı, şimdi bizim zamanımız.
Ve daha neler neler hepsi https://buypasa.com adresinde

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder