8 Mayıs 2015 Cuma

Sanal Dükkanlar Online Mağazalar Buypasa'da

Buypasa'da Nasıl Sanal Dükkan Açabilirim ?
1.Adım Buypasa'ya ücretsiz üye olun
2.Adım Buypasa'da ücretsiz satıcı hesabınızı oluşturun
3.Adım Buypasa sanal dükkan oluşturun
4.Adım Ödeme ve kargo seçeneklerinizi seçin:
Örneğin (Kredi kartı ile ödeme ve PTT hızlı kargo gibi) ve satışlarınızla başlayın , Buypasa 48 saat içinde satıcı hesabınızı ve sanal dükkanınızı güvenlik kontrolünden sonra açar. Bir sistem üzerinden ürün yerleştirme satış sipariş tahsilat kargo ödeme müşteri ve reklam kontrolü gibi birçok önemli noktayı Buypasa sizlere sunmaktadır.


Buypasa satış desteği ve reklam özellikleri Buypasa yönetim panelinde kullanıma hazır sizi bekliyor.
E-Ticaret Online Mağaza fiyat kıyaslama müşteri kazanma Buypasa fiyat kıyaslama dünyasında uygun maliyetler ile Online mağaza üyeleri tıklama reklamı limitsiz ziyaretçi kazanma kampanyası düşük CPC tıklama komisyonları gibi ek özellikleri sayesinde alışveriş odaklı yeni müşterileri kazanma şansına sahiptir.



Dünyaya Açılma Fırsatları Buypasa'da
Buypasa üzerinden dünyaya açılarak küresel satış ve pazarlık imkanlarından faydalanabilirsiniz. Buypasa, yurtiçi ve yurtdışında da küresel hızlı ekonomik kolay tek bir sistem içinde tahsilat imkanı ile satışlarınızın hızlı ve kolay tahsilatında sizlere destek olur.
Satış sipariş ürün yerleştirme reklam servis dil döviz kargo ön muhasebe CRM müşteri hizmeti canlı alışveriş ve ürün rezervasyon seçenekleri ile tek bir sistem içinde Buypasa size yurt içi ve yurt dışı satışlarınızda yardımcı olur.



Basın Medya içerikler haberler bültenler reklamlar Buypasa'da ;
Buypasa, içerikler; haberler; bültenler; basın odası gibi ek seçenekler ve özelliklerden de yaralanabilirsiniz tek yapmanız gereken https://buypasa.comadresine giderek buypasa üyeliğinizi oluşturmak ve satış komisyonu olmadan ürünler satmak. 
Paşa gibi Alışveriş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder