7 Mayıs 2015 Perşembe

Sanal Mağaza Buypasa’da Açılır

images
Buypasa’nın sunduğu diğer çok önemli özellik ise gelecekte satışa sunmak istediğiniz ürünlerin ortalama hangi süreç içinde ne kadar satılacağını hesaplama sistemidir.
Bu sayede ek olarak hangi alış ve satış fiyatlarının uygun olduğunu ve ürünlerinizin hangi süreç içinde satılacağını belirleyebilirsiniz. Bu özellik ile birlikte daha uygun alış fiyatları ve daha yüksek satış fiyatlarına ulaşabilirsiniz ve ek olarak satış süresi hesaplama özelliği sayesinde kazançlarınızı daha fazla arttırabilirsiniz
Buypasa Küresel Marka Tanıtımları
Global marka tanıtımı ve reklam seçenekleri de Buypasa fiyat kıyaslama sisteminin özellikleri arasında yer almaktadır ve size satışlarınızdan ve marka tanıtımlarınızda destek olur hemen buypasa’nın sayısız imkanlarından yararlanabilirsiniz.
online_shopping_mall
Sosyal Medya Reklamcılığı Buypasa 
Bir E-Ticaret sitesinin sosyal medyada reklam yapması, reklama ziyaretçi sayısına göre ve en önemlisi reklam maliyetine göre çok düşük satış rakamları getirir.
Ve mevcut büyüyen piyasada artık uzun vadeli reklamların müşterilerin hafızalarında devasa reklam bütçeleri olmadan kalması oldukça zordur. Bir iletişim ve içerik paylaşılan ve o anda alışveriş odaklı olmayan kullanıcıların bulunduğu bir sistemde reklam vermek maalesef anlık satış oranları için çok iyi değildir.
bu gibi sorunları yaşamamak adına buypasa’yı tercih edebilirsiniz “paşa gibi alışveriş ” buypasa‬ hemen üye olan herkes 250tl kazanıyor
emarketing
PayPal Global tahsilat imkanları, PayPal kredi kartı tek çekim ve taksit seçenekleri, İyzico mobil ödeme Online EFT kredi kartı tek çekim ve taksit seçenekleri sözleşmeli olduğunuz kargo şirketi ile kapıda ödeme ve kapıda sanal pos ödeme tahsilatı imkanı özel izinler ve şartlar altında EFT ve Havale ödeme tahsilatı Buypasa Aldım & Verdim ürün teslimatında nakit ödeme imkanları‪ buypasa‬ sistemleri içinde mevcuttur hemen sizde paşa gibi alışveriş yapmak içinhttps://buypasa.com adresinden üyeliğinizi oluşturabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder