23 Mayıs 2015 Cumartesi

E-ticarette Yeni Dönem Buypasa İle Başlıyor

Türkiye’nin ilk çoklu sosyal alışveriş platformu olan  e-ticaret yapmak isteyen, mevcut e-ticaretini daha geniş müşteri kitlesine ulaştırmayı amaçlayan kişilere ve e-ticaret sitelerine özel çözümler sunuyor.E-ticaret sitesi açmadan sanal dükkân açarak satış yapmaya imkân tanıyan platformda sanal dükkân açacak olanlardan satış komisyonu alınmıyor. %0 satış komisyonuna sahip sanal dükkanlarda e-ticaret online mağaza altyapısı ile güvenli ve profesyonel bir şekilde satış yapmak, yeni müşterilere ulaşmak mümkün oluyor.
buypasa.com‘da sipariş yönetimi, zengin ödeme seçenekleri, güvenli teslimat, güvenli alışverişin yanı sıra daha fazla müşteriye ulaşmak için reklam yapabilme imkânı da bulunuyor. Tüm bunların tek yönetim paneli üzerinden kontrol edildiği sistemde sınırsız ve kolay bir şekilde ürün yerleştirme, hazır ürün veri tabanı, alışveriş odaklı hazır müşteri avantajları da kullanıcılara sunuluyor. buypasa.com platformu  yurtdışına satış yapabilme avantajı ile birlikte kullanıcılarına e-ticareti daha hızlı, kazançlı bir şekilde yapabilmeleri noktasına destek sunuyor.
Hem bireysel hem de kurumsal satıcıların üye olabildiği sistemde online mağazasını, sanal dükkanını tanıtmak isteyen satıcılar için zengin reklam seçenekleri, marka tanıtım avantajları da sunuluyor.
Sisteme üye olan kullanıcılar, satıcılar profesyonel müşteri hizmetleri sayesinde güvenli alışverişin, online ticaretin avantajları ile e-ticaret deneyimini üst seviyede yaşıyor.

E-ticaret ile uğraşanlar için büyük avantaj sağlayacak olan sınırsız trafik yönlendirmesi e-ticaretin karlı bir şekilde sürdürülebilmesine olanak tanıyor. https://buypasa.com   sınırsız müşteri yönlendirme özelliğinin yanı sıra sanal dükkânların tanıtımına yönelik aylık reklam kampanyaları da kullanıcılara sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder