7 Mayıs 2015 Perşembe

Buypasanın Satıcılara Kolaylıkları

Buypasa için online mağaza demek platform içinde kurulmuş bir sanal dükkan demektir. Buypasa online mağaza mantığı ; özgür bir e-ticaret sitesini temsil eder.

Eğer kendinize ait br e-ticaret siteniz varsa kendi ürünlerinizi kendiniz tedarik edip satışını gerçekleştiriyorsanız ”Buypasa Online Mağaza” üyesi olabilirsiniz.
Buypasa’da02Online satış pazarlık yapabilme imkanları sunuyor bizlere milyonlarca ürünü kıyaslayabilir bizim için en uygunu bizlere sunabilir dilerseniz buypasa’da sanal dükkan açmakta çok kolay hemen adresine gelip üye oluyoruz üye üyeliğimiz tamamlandığı zaman buypasa para kazan hesabına 250tl hediye 0% satış komisyonu ile istediğiniz ürünü satabilirsiniz.
buypasa tam 49 ana ülkeye satış yapabilme ve hızlı kargo ve güvenli tahsilat ve daha onlarca fırsat için tek yapmanız gereken https://buypasa.comadresine girerek üyeliğinizi oluşturmak
Buypasa, Güvenilir visa , mastercard kontrolü altında kredi kart kontrol sistemi ve güçlü Iyzico, PayPal ve Küresel Fraud kontrolleri sayesinde Alici ve Saticiya güvenilir bir Alisveris Platformu sunmaktadır.
Buypasa, Alıcı için “ 30 gün iade hakkı “ ve Ücretsiz Kargo gibi Özellikleriyle Alıcılara güvenli ve huzur dolu bir Alışveriş dünyası sunar.
Buypasa”Paşa gibi Alışveriş” 0% satış komisyonu fiyat kıyaslama ve daha neler neler hepsi buypasa da.
Türkiye e-ticaret pazarı için ve özellikle teknoloji, aksesuar ve giyim sektörleri için 04düşünüldüğünde bizlerin online alışverişi tercih etmemizdeki en büyük buypasa.com.tr’nin daha ucuz ve hesaplı oluşu. Bazı insanlarda internetten alışveriş yapmasını bilmiyor ama siz internette alışveriş yazdığınız zaman bizim sizin önünüze çıkmamız sizin sayenizde olabilir sizlerin güvenli ,kolaylık ,ulaşım ,hızlı alışveriş yapmanız için Buypasa ya gelin.
Buypasa özel sayfanıza müşterilerinizin ve ziyaretçilerinizin daha kolay ulaşabilmesi ve marka bilinebilirlik artması için Buypasa size, size özel bir Page Link (sayfa bağlantısı) verir.
Mağazanıza ve kullanıcı hesabınıza ait Buypasa özel sayfanızı ve mağaza linkinizi (bağlantınızı) kendiniz düzenleyebilirsiniz ve bu sayede özel reklam kampanyaları gerçekleştirebilirsiniz
hemen buypasaya üye olmak için https://buypasa.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder