11 Mayıs 2015 Pazartesi

Buypasa da Online Alışveriş Farkı

Buypasa Diğer online satış sitelerine göre ise gerçekten kaliteli bir sitedir. Ayrıca her ürüne rahatlıkla ulaşabilirsiniz ve hangi ürünü ararsanız arayın o ürünle ilgili her türlü markalara da ulaşmanız mümkündür. Sadece bunlarda yetmez her şey bir tık uzağınızda denemek için hemen Buypasa.com  adresine tıklayarak ne ararsanız ulaşabilirsiniz. Sizlerin Sorularına cevap verecek arkadaşlarımız olacaktır.
Buypasa Alışveriş Dünyası’nda; fiyat kıyaslamalar, satışlar, pazarlıklar, reklamlar, bol kazançlar, güvenli tahsilatlar ve hızlı kargolar aracılığıyla ”30 Gün iade hakkı ”fırsatıyla alışverişlerinizin zevkini
çıkarabilirsiniz. Müşterilerimize her konuda en iyi desteği vermek istiyoruz.
Buypasa Destek Sistemi sayesinde 7/24 Saat sizinle beraberiz. Bize E-Posta, Telefon, Buypasa Destek Sistemi üzerinden 7/24 Saat bize ulaşabilirsiniz. Buypasa Destek Paneli sayesinde, Mailbox, Destek takibi gibi birçok avantajlarımızdan yararlanabilirsiniz.
Buypasa Alışveriş odaklı milyonları bir araya getirecek ve dünyanın en iyi markaları en yeni moda kreasyonları klasik modalar binlerce marka onlarca indirimler ve 0% satış komisyonu imkanı ile ürünler satma fırsatlarını sizler için getiriyor Buypasa’nın asıl amacı ise Türkiye’nin iç pazarını Avrupa ve tüm Dünyaya açmak hem siz kazanacaksınız hem Türkiye kazanacak
Buypasa’ ya üyelik bedavadır! Buypasa ‘da satıcı hesabı açmak bedavadır! Buypasa ’da reklamcı olmak bedavadır! Üstelik Buypasa ‘da uygun maliyetlere, sanal dükkan açmak çok kolaydir! Tüm bunlar %0 satış komisyonu, güvenli ve özgür tahsilat alt yapısı ile her şey sizin elinizin altında olacak.

Buypasa da kendi ödemelerinizi kendiniz alabilirsiniz ve Buypasa nin hazır tahsilat sistemiyle ödemelerinizi daha rahat ve hızlı tahsilat edebilirsiniz ve bu sayede ödemelerinizi bir Sistem içinde kontrol altında tutabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder