2 Mayıs 2015 Cumartesi

Alışveriş Dünyası Buypasa İle Birleşiyor

images (1)

Alışverişi bir sistem içinde birleştiren ” Buypasa “ sizi bekliyor!
Buypasa, e-Ticaret eğitimleri ve Buypasa Fiyat kıyaslama Sistemi sayesinde sizlere milyonlarca yeni müşteriler sağlayarak satışlarınızda size destek olur.
Buypasa, sipariş rezervasyon sistemi, Online mağaza alt yapısı, hızlı satış, pazarlama desteği sunarak hızlı ürün yerleştirme alt yapısı sayesinde Online alışverişte size güçlü bir e-ticaret çözüm ortağı olarak hizmetlerini sunar.
Buypasa da, “ Buypasa bültenleri ve haberleri ile alışveriş gündemlerini” her zaman takip edebilirsiniz
images (3)
Güvenli Alışveriş Buypasa 
Buypasa, alıcı ve satıcılarına güvenli bir alışveriş platformu sunuyor.
Buypasa, Satıcı güvenlik kontrolü, satıcı limitleme imkanları, satıcı ve alıcıya güvenilir tahsilat imkanları ve güvenli PCI sertifikalı sanal POS platformu sunarak size satış ve alışlarınızda destek oluyor.
Buypasa, Güvenilir visa , mastercard kontrolü altında kredi kart kontrol sistemi ve güçlü Iyzico, PayPal ve Küresel Fraud kontrolleri sayesinde Alici ve Saticiya güvenilir bir Alisveris Platformu sunmaktadır.
indir (1)
Buypasa, Alıcı için “ 30 gün iade hakkı “ ve Ücretsiz Kargo gibi Özellikleriyle Alıcılara güvenli ve huzur dolu bir Alışveriş dünyası sunar.
Buypasa”Paşa gibi Alışveriş” 0% satış komisyonu fiyat kıyaslama ve daha neler neler sadece tek yapmanız gereken https://buypasa.com giderek buypasa hesabınızı oluşturmak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder