29 Nisan 2015 Çarşamba

Güvenli Alışveriş Ve Kargo İmkanları Buypasa’da

Dünya üzerinde sadece buypasa’da bulunan fiyat kıyaslama imkanlarının dışında
buypasa güvenliğine de oldukça güveniyor buypasa da sanal mağaza açabilirsiniz
%100 orijinal ürünler kampanyalar %50 %60 ‘a varan indirimler sadece buypasa’da satın aldığınız ürünlere 30 gün iade hakkı tanıyarak ta buypasa kullanıcılarının yüreklerine su serpiyor.
Ücretsiz hızlı kargo imkanları ve daha onlarcası için buypasa’yı tercih etmeniz sizler için en iyisi olacaktır detaylı bilgi almak için 
https://buypasa.com

Buypasa Visa, mastercard, global tahsilat gücü ile Türkiye’nin 16 güçlü banka güvencesiyle (Akbank, Albaraka, Deniz Bank, Finansbank, Garanti Bankası, Halk Bank, HSBC, ING Bank, Kuveyt Türk, Şekerbank, TEB Türkiye Ekonomi Bankası, Türkiye Finans, Türkiye İş Bankası, Vakıf Bank, Yapı Kredi Bankası, Ziraat Bankası ) tahsilat imkanları ve PTT kargo, kapıda ödeme avantajlarıyla Buypasa’da sizi bekliyor!
Buypasa, alıcı ve satıcılarına güvenli bir alışveriş platformu sunuyor.

Buypasa, Satıcı güvenlik kontrolü, satıcı limitleme imkanları, satıcı ve alıcıya güvenilir tahsilat imkanları ve güvenli PCI sertifikalı sanal POS platformu sunarak size satış ve alışlarınızda destek oluyor.
Buypasa, Güvenilir visa , mastercard kontrolü altında kredi kart kontrol sistemi ve güçlü Iyzico, PayPal ve Küresel Fraud kontrolleri sayesinde Alici ve Saticiya güvenilir bir Alisveris Platformu sunmaktadır.
Buypasa, Alıcı için “ 30 gün iade hakkı “ ve Ücretsiz Kargo gibi Özellikleriyle Alicialara güvenli ve huzur dolu bir Alışveriş dünyası sunar.
Detaylar için https://buypasa.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder