29 Nisan 2015 Çarşamba

Buypasa.com da İndirim Çılgınlığı Başladı


Buypasa, dünyada ilk kez, Online alışveriş dünyasını birleştiriyor!
Fiyat kıyaslama, satış, pazarlık, canlı alışveriş, güvenli tahsilat, reklamlar, toptancılar, kampanyalar,
indirimler, haberler, ürünler, markalar, sanal pazarlar, Online mağazalar ve daha neler neler
“ Buypasa Alışveriş Dünyası’nda” sizi bekliyor.

Buypasa’ ya üyelik bedavadır! Buypasa ‘da satıcı hesabı açmak bedavadır! Buypasa ’da reklamcı olmak bedavadır! Üstelik Buypasa ‘da uygun maliyetlere, sanal dükkan açmak çok kolaydir! Tüm bunlar %0 satış komisyonu, güvenli ve özgür tahsilat alt yapısı ile Buypasa Alıveriş dünyasında sizi bekliyor.
Buypasa indirimler den faydalanmanız için ellerinden gelen her yolu denemek te gerek telefonla gerek mail yoluyla herkese bir şekilde ulaşmak çabasında çünkü buypasa.com sizlerin daha kolay alışveriş yapabilmeniz için var sizlere buypasanın güvenlik sistemlerinden bahsedelim.. 
Buypasa, en güvenilir tahsilat sistemleriyle birleşiyor ve sizi bekliyor!
PayPal , Buypasa’yla birleşiyor ve müşterilerine güvenli tahsilat imkanları ile PayPal alışveriş  garantisi sunuyor. 150 milyonu aşkın müşteri kitlesine sahip  global PayPal  ile beraber Buypasa güvenli alışveriş için sizi bekliyor !
Iyzico’nun kurumsal müşterileri için güvenli tahsilat sistemi, özel tahsilat imkanları ve 10.000’i aşkın Iyzico kurumsal üyesi ile birlikte Iyzico, Buypasa ’da sizleri bekliyor!
Visa, mastercard, global tahsilat gücü ile Türkiye’nin 16 güçlü banka güvencesiyle (Akbank, Albaraka, Deniz Bank, Finansbank, Garanti Bankası, Halk Bank,  HSBC,  ING Bank,  Kuveyt Türk, Şekerbank, TEB Türkiye Ekonomi Bankası, Türkiye Finans, Türkiye İş Bankası,  Vakıf Bank,  Yapı Kredi Bankası,   Ziraat Bankası ) tahsilat imkanları ve PTT kargo, kapıda ödeme avantajlarıyla Buypasa ’da sizi bekliyor!
Buypasa, alıcı ve satıcılarına güvenli bir alışveriş platformu sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder