30 Nisan 2015 Perşembe

Buypasa da Alışveriş Güvenliği


Türkiye’de e-ticaret tarihi 1990 yıllarda başlamıştır ve hala günümüzde büyük bir yüksek oranda internet alışveriş fazlasıyla yapılmaktadır. E- ticaret ise internet üzerinden hizmet satımı demektir. Ülkemizde tüketicilerin çoğu halen alışveriş alışkanlıklarını değiştirebilmiş değil birçok insan internet ortamına güvenmediği için çoğu gidip elden alışveriş yapmaktadır ama www.buypasa.com adresinde bu sorun ortadan kalkıyor. Aslında bakıldığında internetten yapılan alışverişler, bir mağazada ya da kafede yapılan alışverişlerden pek de farklı değil çünkü mağazada aldığınız ürün ve hizmetlerde de sorun yaşayabilir, defolu ürün satın almış olabilirsiniz.
Her şeyden önce her türlü ticaret alanında olduğu gibi kötü niyetli sitelerden Türkiye’de fazlasıyla bulunmaktadır. Ama bu tüm sektörün böyle olduğu anlamına gelmektedir. Örnek verecek olursak pazardan patates alırken bile bütün pazarı dolaşıp seçip alıyorsunuz internette ki olayda aynı alacağınız ürünü seçerken bakabildiğiniz kadar sitelere bakmaya çalışın.
Buypasa Diğer online satış sitelerine göre ise gerçekten kaliteli bir sitedir. Ayrıca her ürüne rahatlıkla ulaşabilirsiniz ve hangi ürünü ararsanız arayın o ürünle ilgili her türlü markalara da ulaşmanız mümkündür. Sadece bunlarda yetmez her şey bir tık uzağınızda denemek için hemen www.buypasa.com adresine tıklayarak ne ararsanız ulaşabilirsiniz.
Buypasa Alışveriş Dünyası’nda; fiyat kıyaslamalar, satışlar, pazarlıklar, reklamlar, bol kazançlar, güvenli tahsilatlar ve hızlı kargolar aracılığıyla ”30 Gün iade hakkı ”fırsatıyla alışverişlerinizin zevkini
çıkarabilirsiniz.
Buypasa’ ya üyelik bedavadır! Buypasa ‘da satıcı hesabı açmak bedavadır! Buypasa ’da reklamcı olmak bedavadır! Üstelik Buypasa ‘da uygun maliyetlere, sanal dükkan açmak çok kolaydir! Tüm bunlar %0 satış komisyonu, güvenli ve özgür tahsilat alt yapısı ile Buypasa Alıveriş dünyasında sizi bekliyor.


Buypasa, e-Ticaret eğitimleri ve Buypasa Fiyat kıyaslama Sistemi sayesinde sizlere milyonlarca yeni müşteriler sağlayarak satışlarınızda size destek olur. 

Buypasa, sipariş rezervasyon sistemi, Online mağaza alt yapısı, hızlı satış, pazarlama desteği sunarak hızlı ürün yerleştirme alt yapısı sayesinde Online alışverişte size güçlü bir e-ticaret çözüm ortağı olarak hizmetlerini sunar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder