16 Mayıs 2015 Cumartesi

Buypasa'nın Özelliklerini Deneyin !!!


Buypasa'nın özelliklerinden en önemlisi i konsept ve proje olarak “Dünya da bir ilk olması ” ve “İlk Multi Market”(Çoklu pazar yeri) olmasıdır.
Buypasa, Türkiye'nin bilişim sektöründe hem küresel marka hemde Türkiye'nin iç pazarını yurtdışına açma hedefleri doğrultusunda ilerlemektedir.
Eğer sizde ‎buypasa ailesine katılmak buypasa ailesi ile Dünyaya açılmak istiyorsanız https://buypasa.com adresine giderek üyeliğnizi oluşturabilirsiniz.

Buypasa sayesinde istediğiniz indirimleri ve kampanyaları takip edebileceksiniz. Buypasa da alışveriş yaparken artık hiçbir güven problemi kalmayacak. Hem alışveriş yaparken aklınızda kalmasın fiyatlar yüksek bu firmalar bizden komisyon alıyor diye düşünmeyin çünkü ‎buypasa komisyon almıyor. Bu site sanal dükkan açısından diğer mağazalardan çok farklı olacakmış çünkü bu sistem içerisinde ilan, satış, fiyat kıyaslamaları, kampanyalar, dükkanlar, toptancılar ve daha bir çok mağazanın çalıştığı firmalar bulunmaktadır.
Buypasa'da Online satış pazarlık yapabilme imkanları sunuyor bizlere milyonlarca ürünü kıyaslayabilir bizim için en uygunu bizlere sunabilir dilerseniz buypasa'da sanal dükkan açmakta çok kolay hemen adresine gelip üye oluyoruz üye üyeliğimiz tamamlandığı zaman buypasa para kazan hesabına 250TL hediye 0% satış komisyonu ile istediğiniz ürünü satabilirsiniz detaylar için lütfen https://buypasa. https://buypasa.com ziyaret edin.

Buypasa sayfasına gelen ziyaretçiler Buypasa ürün veritabanında ilk önce ürün bazlı alışveriş ön araştırması gerçekleştirirler: Bu sayede sizin sunduğunuz teklifi görmeden, boş trafik ve lüzumsuz tıklama oluşturmadan önce ürün hakkında ön bilgi edinirler.
Buypasa ürünleri ön plana çıkararak müşterilerin ön bilgi edinmesini sağlar ve alışveriş odaklı olmayan ziyaretçileri fitreler ve size alışveriş odaklı müşteri kazandırır:dilediği ürünü bulan ziyaretçi ürün hakkındaki ön bilgiden sonra alışveriş odaklı ise ürün araştırmasına devam etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder