14 Mayıs 2015 Perşembe

Buypasa.com a Üye Olan Kazanıyor !!!


Buypasa’ ya üyelik bedavadır! Buypasa ‘da satıcı hesabı açmak bedavadır! Buypasa ’da reklamcı olmak bedavadır! Üstelik Buypasa ‘da uygun maliyetlere, sanal dükkan açmak çok kolaydir! Tüm bunlar %0 satış komisyonu, güvenli ve özgür tahsilat alt yapısı ile her şey sizin elinizin altında olacak.
Buypasa da kendi ödemelerinizi kendiniz alabilirsiniz ve Buypasa nin hazır tahsilat sistemiyle ödemelerinizi daha rahat ve hızlı tahsilat edebilirsiniz ve bu sayede ödemelerinizi bir Sistem içinde kontrol altında tutabilirsiniz.
Buypasa Üyelerine, Buypasa sistemi içinde güvenli ve hızlı ödeme seçenekleriyle, kendi ödemelerini kendi hesaplarına aktarma imkanı sunmaktadır.

Buypasa, Alıcı için “ 30 gün iade hakkı “  ve Ücretsiz Kargo gibi Özellikleriyle Alicialara güvenli ve huzur dolu bir Alışveriş dünyası sunar.
Bazı özel durumlarda iade hakkı 3 aya kadar çıkabilmektedir. Mesafeli Sözleşmelere Dair Yönetmeliği okuyarak cayma hakkı ve ürün iade koşulları hakkında daha detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz.
Buypasa da Sanal Dükkan Açarak ürünlerinizi satmak çok kolaydır;
Birinci adım; Buypasa’ya bedava üye olun,
İkinci adım; Buypasa’da bedava kurumsal satıcı hesabı açın,
Üçüncü adım; Buypasa’da Sanal dükkan acın; Sanal dükkan açtıktan sonra Buypasa avantajlarımızdan yararlanmaya hemen başlayabilirsiniz.
Yurt içi %0 satış komisyonu, hazır reklam, hazır müşteri, özgür tahsilat altyapısı ile Buypasa size destek oluyor.

Bu özellikler den sonra buypasa.com dan vazgeçebileceğinizi sanmıyoruz Buypasa Ailesi sizleri seviyor ve sizlere güveniyor.
Buypasa Ailesine Hoş Geldiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder