11 Mayıs 2015 Pazartesi

Buypasa ile Dünyaya Açılın

Buypasa üzerinden dünyaya açılarak küresel satış ve pazarlık imkanlarından faydalanabilirsiniz. Buypasa, yurtiçi ve yurtdışında da küresel, hızlı,ekonomik, kolay, tek bir sistem içinde tahsilat imkanı ile satışlarınızın hızlı ve kolay tahsilatında size destek olur.
Satış, sipariş, ürün yerleştirme reklam,servis dil,döviz,kargo ön muhasebe , CRM,müşteri hizmeti,canlı alışveriş ve ürün rezervasyon seçenekleri ile tek bir sistem içinde Buypasa sizlere yurtiçi ve yurtdışı satışlarınızda yardımcı olur. Ayrıca,Buypasa satış desteği ve reklam özellikleri Buypasa yönetim panelinde kullanıma hazır sizi bekliyor.E-Ticaret, Online Mağaza üyeleri, tıklama reklamı, limitsiz ziyaretçi kazanma kampanyası,düşük cpc tıklama komisyonları gibi ek özellikleri sayesinde alışveriş odaklı, yeni müşteriler kazanma şansına sahiptirler.
Hemen sizde yukarıda ki özelliklerden yararlanmak ve dünyaya açılmak istiyorsanız tek yapmanız gereken https://buypasa.com adresine giderek buypasa üyeliğinizi oluşturmak
Buypasa, Güvenilir visa , mastercard kontrolü altında kredi kart kontrol sistemi ve güçlü Iyzico, PayPal ve Küresel Fraud kontrolleri sayesinde Alici ve Saticiya güvenilir bir Alisveris Platformu sunmaktadır.
Buypasa, Alıcı için “ 30 gün iade hakkı “ ve Ücretsiz Kargo gibi Özellikleriyle Alıcılara güvenli ve huzur dolu bir Alışveriş dünyası sunar.
 
Buypasa"Paşa gibi Alışveriş" 0% satış komisyonu fiyat kıyaslama ve daha neler neler hepsi buypasa da.
Türkiye e-ticaret pazarı için ve özellikle teknoloji, aksesuar ve giyim sektörleri için düşünüldüğünde bizlerin online alışverişi tercih etmemizdeki en büyük buypasa.com.tr'nin daha ucuz ve hesaplı oluşu. Bazı insanlarda internetten alışveriş yapmasını bilmiyor ama siz internette alışveriş yazdığınız zaman bizim sizin önünüze çıkmamız sizin sayenizde olabilir sizlerin güvenli ,kolaylık ,ulaşım ,hızlı alışveriş yapmanız için Buypasa ya gelin.

Buypasa özel sayfanıza müşterilerinizin ve ziyaretçilerinizin daha kolay ulaşabilmesi ve marka bilinebilirlik artması için Buypasa size, size özel bir Page Link (sayfa bağlantısı) verir.
Mağazanıza ve kullanıcı hesabınıza ait Buypasa özel sayfanızı ve mağaza linkinizi (bağlantınızı) kendiniz düzenleyebilirsiniz ve bu sayede özel reklam kampanyaları gerçekleştirebilirsiniz
 
hemen buypasaya üye olmak için
 https://buypasa.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder